PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

GO' LØRDAG, FOR EN LØRDAG

Publisert: 28.09.2013 kl.21:25 (Livet)

God lørdags kveld! I natt fikk jeg for første gang på de to siste ukene mer enn syv timer søvn. Sov hele ti timer, og det var fantastisk å stå opp helt utkvilt på denne vakre lørdagen. Denne uken har vært en god, men helt utrolig slitsom uke. Den fantastiske teater gruppen jeg er med i har strevet siden søndag i forrige uke, med å få tannhullet på plass, og klar til at vi kan jobbe med det nye fantastiske prosjektet vårres! Mye nytt og spennende framover, så keep an eye out for news I tell you! 

Bildet er fra torsdagen, så det ser litt rydderige ut nå. Vi skal bli ferdige i morgen, og jeg gleder meg mer til vi er ferdige, :) Det var ganske interesangt i dag fordi uventet nok spilte de inn film utenfor tannhullet, og det er en ting som jeg aldri har opplevd i Bodø før. Det var kamera, lys og greier osv.


Drømmeyrke utenfor døren, :) Hvis det er mål jeg jobber mot, så er det blant annet dette. Resten av kvelden har jeg analysert manuset vi jobber med for øyeblikket. Jeg kom meg igjennom det, og må helt ærlig innrømme at slutten rørte meg, og en tåre kom det nok. Jeg bare håper vi greier å få dette bra til! Røre publikum før jul, håper de kommer til å føle når jeg leste dette manuset i kveld! Gled dere, jeg anbefaler alle å komme å se på!

Ha en fantastisk helg videre alle der ute!

~ Sindre Ellingsen

andreasteenhernes ( 29.09.2013 kl.10:47 )

det va fuuun !

drøyt kult at de spilla inn film og :)

du har herved en fast bloggleser sindree (its mooah)

Sindre Alexander Ellingsen ( 29.09.2013 kl.21:09 )

andreasteenhernes: Same too you!

Skriv en ny kommentar

hits