PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

HODEPINE & INNKJØP

Publisert: 23.09.2013 kl.20:56 (Livet)

God kveld i stuen! I dag våknet jeg med hodepine og bestemte meg for å bli hjemme fra skolen igjen! Jeg har slete med hodepine i de to siste månedene, og grunnen til det er muskel knuter i ryggen. Wohoo så artig... Videre til godsakene, hehe. I dag kom siste rest av tingene jeg bestilte i forrige måned til skole og meg selv. 

Jeg handlet meg en ny sekk for å bruke på skolen fordi den gamle var veldig slitt, og de siste ukene har jeg gått på skolen med en tøy bag. Etter hvert når man skal ta med seg masse bøker hjem blir det tungt å ha den på skuldren.

I stedet for å ha med seg en mappe til mac'en har jeg nå noe deksel lignende til mac'en i turquise, og matchende tastatur. Ble veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut.Helt tilslutt saå kom de nye conversene mine! Ble saå glad, har ventet på den en liten stund. :) I morgen er det tilbake til skolen, og pugge dag. I morgen tidlig vurderer jeg å ikke trene de to første timene fordi jeg har samfunnsfag prøve på onsdag, og selve stoffet er på 57 sider. Uansett tror jeg att jeg blir å trene for å bruke litt energi for ikke å bli så rastløs når jeg skal pugge. Hva syns dere?

~ Sindre Ellingsen 

Emilie ( 23.09.2013 kl.21:54 )

Skoene er så fine! Likte dekslet til macen også! :) Du får ha god bedring med hodepinen din! Høres ikke godt ut :o

Sindre Alexander Ellingsen ( 23.09.2013 kl.21:58 )

Emilie: Tusen takk, og takk igjen :) <3

healtylife ( 24.09.2013 kl.15:47 )

Har samme deksel til macen i rosa! :-)

Sindre Alexander Ellingsen ( 24.09.2013 kl.16:13 )

healtylife: Så stilig :)

Skriv en ny kommentar

hits