PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

The day is today...

Publisert: 17.09.2013 kl.23:06 (Livet)

God kveld i luken! Jeg hadde desverre alt for mye å gjøre i går så jeg rakk ikke å få skrevet mitt "Instaweek" innlegg, men gjorde det i dag heller. :) I dag skulle jeg egentlig lage ett lengre innlegg om hva jeg har gjort i dag, men det får bli i morgen... Så har dere noe å glede dere til.

"It's crazy to think how different your life would be if you never met those people that changed everything."

Det sitatet passer veldig godt til dagen i dag, men også generelt sett. Man blir påvirket på utrolig mange måter av de man er sammen med og rundt. Man vokser også av dem man forholder seg til og blir sterkere. Det er mange ganger hvor jeg tenker hvordan det hadde vært visst ikke jeg noen gang hadde møtt mine nærmeste. Det er egentlig litt skummelt å tenke på også.

 

God natt folkens!

~ Sindre Ellingsen

Elin ( 18.09.2013 kl.23:04 )

Jeg er helt enig. Jeg hadde ikke vært den jeg er uten mine nærmeste venner, så virkelig glad jeg møtte dem :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 22.09.2013 kl.22:37 )

Elin: <3

Skriv en ny kommentar

hits