PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

Endelig helg!

Publisert: 13.09.2013 kl.18:12 (Livet)

GOD HELG! Det er veldig fantastisk å kunne si det etter en slitsom uke. Prøven i dag gikk fantastisk bra og jeg skrev hele 3 sider om middelalderen gjennom musikken, fornøyd! I dag har det ellers vært en fantastisk dag med tanke på datoen! (13.09.13) Jeg har egentlig aldri hatt noen ulykke på fredag den 13. Nok om det... Jeg har fått vært hos frisøren i dag og det var helt fantastisk å få kort hår igjen. Resultatet ble jeg veldig fornøyd med.

Jeg fikk endelig sesong 4 av The Vampire Diaries, wohooo! Da blir det maraton i helgen! Som dere ser så er jeg "Ironisk" sunn og koser meg med det. :)

Jeg spurte dere om dere har noen planer for helgen i går, nå er det vel min tur å dele hva jeg skal gjøre i helgen. Jeg har faktisk ikke noen planer enda annet enn en trenings runde med Andrea, og å se på TVD, så vi får se hva jeg blir å gjøre. 

 

God Helg!

~ Sindre Ellingsen


 

Elin ( 13.09.2013 kl.22:34 )

Tv serie maraton er alltid morsomt :) Kos deg med det :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 15.09.2013 kl.22:43 )

Elin: Takk Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits