PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


6

MIP & Sånt...

Publisert: 12.09.2013 kl.22:49 (Livet)

God Kveld, I dag var jeg tilbake til skolen etter å ha vært syk hele uka bortsett fra tirsdag (turdagen). Jeg merker at jeg har sinnsykt mye å ta igjen etter å ha vært syk fra og med fredagen. Jeg har en prøve i morra også må jeg komponere en melodi fra en modal skala (kirketoneart). Jeg har egentlig bare fått øvd på prøven, så jeg må få komponert melodien i morgen tidlig før jeg har MIF: Komponering. Jeg har prøve i MIP (Musikk I Perspektiv) som er musikk historie, temaet vi jobber med for tiden er middelalderen. Det er ganske interesangt faktisk, men ikke å gjenta stoffet om og om igjen til man kan det.

I allefall så ligger jeg bare på sengen små fortvilet og pugger på prøven før jeg skal stupe i seng. Jeg kan stoffet egentlig, men føler meg alltid så usikker fordi det er stoff som er ganske åpent; altså du kan svare på mange forskjellige måter og det er kanskje rett. Jeg må finne en måte å formidle meg innenfor temaet. :D

Dette var ett ganske kort innlegg, men jeg har i allefall skrevet det. :) I morra er det fredag, og det skal bli sinnsykt herlig!

 

Hva skal dere i helga?

~ Sindre Ellingsen  

Elin ( 13.09.2013 kl.17:48 )

En veldig fin blogg du har fått deg, like fin som de andre du har hatt :) Bildene var også utrolig bra :) Spesielt de med fjell og natur. Jeg er jo ett fjell-menneske selv he he, så synes det er fint med slike bilder. Forresten på søndag skal jeg på familietreff, vi skal til en småbruk/gård som min avdøde bestefars familie stammer fra. Den er like i nærheten av der foreldrene mine bor. Det skal komme to slektninger på besøk som jeg aldri har hilst på før fra Minnesota. Så gleder meg utrolig masse til det :) God helg:)

Sindre Alexander Ellingsen ( 13.09.2013 kl.17:57 )

Elin: Tusen takk Elin! Så spennende... Jeg har faktisk aldri vært på familietreff i hele mitt liv, skulle ønske jeg hadde kunnet gjort det en gang! :D

Elin ( 13.09.2013 kl.22:32 )

Var en gang da jeg var liten på familietreff, bortsett fra det har ikke jeg vært på det så ofte heller. Men det var på mammas side av slekte. Dette er på pappas side. Har ikke så stor familie, men familietreff blir det jo for det. Når det er folk man ikke ser så ofte eller aldri har sett før.

Sindre Alexander Ellingsen ( 15.09.2013 kl.22:43 )

Elin: Så kult :D

Siv ( 29.09.2013 kl.11:14 )

Sindreeeee, jeg hadde jo ikke engang fått med meg at du har fått ny blogg!!!!!!!!! :(

Sindre Alexander Ellingsen ( 29.09.2013 kl.21:09 )

Siv: Oja, jeg trodde jeg nevnte det! :D Jaja, Nå vet du det! <3 Velkommen!

Skriv en ny kommentar

hits