PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

Tur på Junkerfjellet & videre...

Publisert: 11.09.2013 kl.18:57 (Livet)

Hei igjen! I går var vi på tur og turen ble fantastisk. Vi var heldig med været og alle var glade og det var rett og slett en fantastisk tur etter jeg har vært syk fra skolen. Jeg var ikke forberedt på at hele Bodø VGS skulle på tur, siden at jeg trodde at det bare var musikklinja. Jeg startet dagen med at jeg møtte opp med disse to søtingene, hvor vi ble kjørt til Marskinisten hybelverten til Amanda (høyre).Derfra begynte vi å gå oppover maskinisten og mot junkerfjellet. Jeg og Birgitte (venstre) gikk i fra Amanda til å begynne med. Det er sinnsykt mange fine fjell i Bodø, og jeg tok en stor del bilder av fjellene og alle folkene også. :)

Jeg ble overasket over hvor mye bedre kondisjon jeg har fått i forhold til da jeg gikk tre-toppsturen i 2011. Turen opp til Junkerfjellet var kortere enn jeg husket. Jeg fikk stoppet og tatt noen fine bilder før vi gikk videre.

Vi gikk videre nedenfor de steinene som du ser på bilde nr3, og opp på enda ett fjell som jeg ikke vet navnet på. Der spiste vi lunsj, og jeg fikk tatt flere bilder av fjellene bortover. Jeg fikk også tatt ett bilde med historie/samfunnsfags læreren min, fotogen mann det der.

På veien ned igjen kom energien på topp etter en fantastisk lunsj. MDD Lederen begynte å jogge nedover og tok med seg noen andre på turen, det var ganske uventet. Jeg begynte ikke å jogge før jeg hadde gått ned av det første fjellet. Jeg jogget hele veien opp og ned igjen, og på veien møtte jeg Elisabeth og vi jogget resten av veien til vi var tilbake til startpunktet. 

Ikke verdens "fineste" bilde men men :D. Det var gøy og se på RunKeeper appen hvor mye vi hadde gått/løpt, det er litt småkomisk å tenke på at den hele tiden begynte å snakke mens jeg gikk. "You've been running for 5 minutes...". Dette var en fantastisk tur, og den får meg til å ha lyst til å gå/jogge mer på fjellet og å bli med Mor & Far på tur. De gangene jeg er på besøk hos dem og de spør om jeg skal bli med på søndagstur sier jeg alltid JA, men det blir ikke noe av fordi jeg er et sovende lik på morgenen. Denne turen må jeg tenke på neste gang jeg ligger som et lik på morgenen. 

 

Vellykket rute! Det ble en del mange bilder, men blir veldig ubesluttsom når det blir tatt så mange bilder. :) 

 

Ha en fin kveld, 

~ Sindre Ellingsen

hmg ( 12.09.2013 kl.07:24 )

Veldig fin utsikt!

Silje Øie ( 12.09.2013 kl.21:38 )

Fine bilder :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 12.09.2013 kl.21:42 )

hmg: ja det er det :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 12.09.2013 kl.21:43 )

silgre - silje: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits