PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

Ut på tur aldri sur eller hva?

Publisert: 10.09.2013 kl.04:50 (Livet)

God natt, eller god morgen når dere leser dette! Jeg ligger våken her og får rett og slett ikke sove, litt synd det i og med at jeg skal på tur i morgen tidlig. Skolen eller rettere sagt musikklinja har arrangert en tre-toppstur bare for musikklinja, det blir veldig gøy. Jeg er en person som elsker å gå på tur og det har jeg vært helt siden jeg var liten. Har mange morsome tur historier fra den tiden. Bestemor og Bestefar (Mor & Far) er tur gåere og pleide å ta hele familien på masse turer, og det er vel derfra jeg har fått min interesse for å være aktiv og det å nyte en god tur i ny og ned. 


@http://www.godtur.no

I allefall så har musikklinja tur i morgen til Junkerfjellet. Det har vært alt for lenge siden jeg har vært på en ordentlig tur, og det er ganske synd. Jeg tror at grunnen til at de arrangerer turen er fordi at VG2 & VG3 skal bli kjent med VG1 Musikk. Vi fikk ikke noe slikt arrangert når vi var 1. klassinger. :)

En del av klassen min blir værende hjemme i dag, fordi de er syke eller late. Det er ganske synd tenker nå jeg. Jeg ser på denne turen som en måte å være sosial på og bli bedre kjent med de andre. Jeg tror det blir en hyggelig og god tur, og det er meldt ett herlig vær.  Jeg føler meg allerede klar og jeg skal ta med kamera og ta bilder og kanskje filme litt så dere får se hvordan turen ble. 

Helt til slutt vil jeg bare dele ett bilde fra i sommer. Jeg fant ett bilde på kameraet av meg og Anisa da vi besøkte UCLA i Los Angeles, California i Juli. Jeg savner henne og alle de andre jeg møtte i LA; anbefaler sterkt å dra på språkreise fordi du får venner for livet! <3 :)

Jeg fikk prøvd ut litt redigeringsprogram underveis og ble ganske fornøyd, men har fortsatt en del å lære. ;) Har dere noe tips angående bruk av Pixlr?

 

Follow my blog with Bloglovin

Ha en fin dag på skole og jobb,

~ Sindre Ellingsen

Skriv en ny kommentar

hits