PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

Oppstart: Ny Blogg & Greier

Publisert: 09.09.2013 kl.23:54 (Oppstart)

Hei & Velkommen!

Jeg er fortsatt i en oppstartsfase og denne bloggen er aktiv nå, men ikke ferdig og promoteringsklar før 1. Oktober. Det er bare 22 dager til, så det er en liten stund til! :)

Jeg gleder meg til den dagen, men først så er det en del som jeg må få gjort med bloggen til den dagen. Jeg har bestilt design fra www.fotoogdesign.blogg.no , som jeg håper blir ferdig før den datoen. Jeg må selvfølgelig få blogget litt så jeg har noe å vise fram til publikum, lage om meg side og selvfølgelig forklare hvem jeg er. :D
Så i korte trekk for dere som leser dette nå og som ikke vet hvem jeg er fra før av.

Jeg heter Sindre Ellingsen, 17 år (Juli, 1996). Jeg er en livsglad Bodø-Gutt som for øyeblikket studerer VG2 Musikk ved Bodø Videregående med en hel gjeng strålende mennesker!

Jeg har blogget i litt over 3 år hvis jeg ikke husker feil og dette er min tredje blogg, men min første Norske blogg :D

For å sjekke ut de tidligere bloggene kan dere gå inn hit. VitreousLife & SecretPrivilege

På denne bloggen ønsker jeg å starte på scratch, jeg ønsker å dele min hverdag med dere og rett og slett danne minner for framtiden :)

Håper dere finner bloggen min av interesse :)

~ Sindre Ellingsen

Skriv en ny kommentar

hits